Web Analytics Made Easy - Statcounter

منابع دیپلماتیک مصری اعلام کردند ایتالیا سفیر جدیدی را برای این کشور تعیین کرده است.

به گزارش ایسنا، به نقل از العربی الجدید، منابع دیپلماتیک مصری اعلام کردند: ایتالیا میشل کوارونی، معاون نماینده ایتالیا در اتحادیه اروپا را به عنوان سفیر جدید خود در قاهره نامزد کرده است.

برخی مفسران می‌گویند تعیین کوارونی پیامی خالی از هشدار و تنش نیست؛ چراکه وی رابطه مستحکمی با محافل چپ گرا و اجتماعی ایتالیا دارد و کارنامه مهمی درباره تقویت حقوق بشر و همکاری با کشورهای خاورمیانه و آفریقا دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته منابع لوئیجی دی مایو، وزیر خارجه ایتالیا چهارشنبه در تماس تلفنی با سامح شکری، وزیر خارجه مصر این مسئله را به وی ابلاغ کرد.

این منابع اعلام کردند، این حرکت دیپلماتیک جدید ایتالیا که رسما در دسامبر با نزدیک شدن ششمین سالگرد قتل جولیو رجینی، دانشجوی ایتالیایی در قاهره به دست افسران مصری انجام می‌شود نشان دهنده اهمیت ویژه فعالیت کوارونی است.

این اقدام با توجه به پیچیده بودن مذاکرات سیاسی دو کشور برای حل این پرونده و نگرانی مصر از متهم شدن به صورت رسمی صورت می‌گیرد.

محاکمه غیابی چهار افسر مصری که متهم به دست داشتن در تعقیب، ربودن، شکنجه و قتل رجینی در سال ۲۰۱۶ شده‌اند اکتبر آغاز می‌شود.

به گفته منابع تماس شکری و دی مایو شامل توضیح دادن دی مایو درباره تحولات موضع قاهره درخصوص ادامه حبس پاتریک زکی، فعال حقوقی و دانشجو از اوایل ۲۰۲۰ و دیدگاه قاهره درباره محاکمه در رم بود. برخی میانجیگران میان دو دولت اخیرا پیشنهاد داده‌اند که به وی تابعیت ایتالیایی داده شود و مصر را ترک کند.

به گفته منابع دی مایو از بهبود حقوق بشر در مصر و کاهش تعداد بازداشت شدگان ابراز خرسندی و بر پیگیری تصمیمات مصر درباره این پرونده و آزادی برخی فعالان تأکید کرد. وی خواهان بستن پرونده‌های فعالان حقوقی و فعالان نهادهای مدنی و ایجاد فضای بهتر برای تشویق فعالیت حقوقی شد.

با اینکه دی مایو و حزب وی و احزاب چپ گرای ایتالیا تمایل دارند قاهره را تحت فشار بگذارند اما دولت ایتالیا با ریاست ماریو دراگی، نخست وزیر جدید به نظر می‌رسد دیدگاه منعطف‌تری درباره کشورهایی دارد که نمایندگان پارلمان آن‌ها را به نقض حقوق بشر متهم می‌کنند.

اخیرا دراگی دستور کاهش محدودیت‌های اعمال شده علیه صادرات سلاح به عربستان و امارات را داد. با این حال بسیاری از مخالفان داخلی در ایتالیا مخالف ادامه روابط استراتژیک با مصر هستند و خواهان توقف معاملات نظامی می‌باشند. اما معاملات نظامی مصر با ایتالیا تنها به تسلیحات محدود نشده بلکه درحال حاضر شامل پروژه‌های گسترده اقتصادی است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ایتالیا مصر دی مایو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۶۹۳۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیپلماسی انرژی دولت سیزدهم، راهبردی برای توسعه روابط ایران با همسایگان

یک عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با اشاره به توجه ویژه دولت سیزدهم در توسعه همکاری‌های اقتصادی ایران با کشور‌های همسایه، دیپلماسی انرژی دولت را به عنوان راهبردی مهم در راستای تحقق آن هدف معرفی کرد.

گروه نفت و انرژی بازارنیوز- سعید ترکاشوند؛ «سید جواد حسینی کیا» عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در گفتگو با بازارنیوز پیرامون دیپلماسی فعال انرژی دولت سیزدهم اظهار کرد: در حال حاضر نگاه این دولت، افزایش تعاملات با کشور‌های همسایه و منطقه است. دولت سیزدهم در طول چند سال گذشته سعی داشته به جای دست پا زدن برای افزایش همکاری‌های اقتصادی ایران با چند کشور اروپایی، روابط خود با کشور‌های همسایه را توسعه و تعمیق دهد. این دولت سعی کرده با اتخاذ چنین رویکردی منافع ملی ایران را به بهترین نحو ممکن محقق سازد.


این عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس تصریح کرد: افزایش تعاملات ایران با کشور‌های همسایه در حوزه انرژی یقیناً منفعت بسیار زیادی را برای کشورمان به ارمغان خواهد آورد. تداوم دیپلماسی انرژی دولت سیزدهم می‌تواند به افزایش ثبات سیاسی در منطقه و همینطور تامین منافع تمامی کشور‌های همسایه منتج شود؛ لذا، این سیاست دولت به نفع ایران و همه کشور‌های مجاور خواهد بود.


وی تاکید کرد: یکی از مهمترین ویژگی دولت سیزدهم این است که به جای چشم دوختن به نتیجه مذاکرات، به فکر سیاست گذاری‌های فعال در راستای فروش نفت و گاز و استفاده از درآمد‌های حاصله برای رشد اقتصادی کشور است. بر اثر همین سیاست گذاری‌ها بود که ما توانستیم زمینه را برای فروش منابع نفت و گاز را فراهم کنیم و به رشد اقتصادی مطلوب سال گذشته برسیم.


وی در پایان خاطرنشان کرد: رشد اقتصادی ۵.۴ درصدی و فروش نفت و گاز کشور بر اثر سیاست گذاری‌های درست و تلاش مسئولان به دست آمد. تجربه ثابت کرده است، هر جا به داشته هایمان اتکا کرده‌ایم و به توان داخلی اعتماد داشتیم، نتیجه خوبی برای اقتصاد ایران حاصل شده است.


پایان پیام//

نام نویسنده: برچسب ها: نفت خام ، گاز ، صادرات نفت ، دیپلماسی انرژی ، وزارت نفت ، دولت سیزدهم لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000T9z

دیگر خبرها

  • قطع روابط کلمبیا و رژیم صهیونیستی به دلیل جنگ غزه
  • پویش هر کارمند یک سفیر و حامی آب راه‌اندازی شود
  • دیپلماسی انرژی دولت سیزدهم، راهبردی برای توسعه روابط ایران با همسایگان
  • اسرائیل در حال آماده شدن برای اعزام هیئتی به قاهره است
  • رژیم صهیونیستی پاسخ پیشنهاد حماس را با اصلاحات به مصر داد
  • استفاده از منابع مسدودی آزاد شده ارزی کلید خورد | ارز حج امسال از این طریق به کشور عربستان منتقل شد
  • رئیسی: دولت با شیوه سه جانبه‌گرایی تعیین حقوق کارگران موافق است
  • دولت با شیوه سه جانبه‌گرایی تعیین حقوق کارگران موافق است
  • سفیر چین: روابط پکن و کابل در بهترین حالت قرار دارد
  • شرط مهم حماس برای توافق آتش بس با اسرائیل/حملات موشکی سنگین از خاک لبنان به سرزمین‌های اشغالی