Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر خارجه ایتالیا طی اظهاراتی اعلام کرد که درخواست روسیه برای پرداخت هزینه واردات گاز طبیعی با روبل نمی‌تواند برآورده شود چرا که انجام این کار تحریم‌های اتحادیه اروپا را نقض می‌کند. لوئیجی دی مایو، وزیر خارجه ایتالیا طی اظهاراتی اعلام کرد که درخواست روسیه برای پرداخت هزینه واردات گاز طبیعی با روبل نمی‌تواند برآورده شود چرا که انجام این کار تحریم‌های اتحادیه اروپا را نقض می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



دی مایو در مصاحبه‌ای با رادیو ۲۴ ایتالیا گفت: ما نمی‌توانیم به روبل پرداخت کنیم. روسیه یک طرح (پرداخت) صورتحساب مضاعف از یورو به روبل را معرفی کرد، این غیرممکن است چرا که به معنای دور زدن تحریم‌ها علیه بانک مرکزی [روسیه]است.

وی در ادامه تأکید کرد که روسیه «از نظر فنی» خود را تحریم کرده است.

دی مایو همچنین گفت که دولت ایتالیا در حال حاضر در حال کار بر روی کانال‌های جدید برای تامین گاز طبیعی است و افزود که ماریو دراگی، نخست‌وزیر ایتالیا قبلاً از الجزایر دیدن کرده است و در حال برنامه‌ریزی برای مذاکره با آنگولا و کنگو در مورد افزایش واردات در آینده نزدیک است.

این مقام ارشد ایتالیا افزود: من متقاعد شده‌ام که ایتالیا نباید هیچ گونه باج گیری را تحمل کند. ما باید منابع را متنوع کنیم، هنوز این کار را انجام نداده‌ایم، اما مجبوریم.

در ماه مارس، ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه اعلام کرد که «کشور‌های متخاصم» که تحریم‌هایی را علیه مسکو اعمال کرده‌اند، اکنون باید هزینه گاز طبیعی روسیه را فقط به روبل بپردازند.

این تقاضا با واکنش منفی اکثر کشور‌های اتحادیه اروپا مواجه شد.

با این حال، برخی از کشورها، از جمله مجارستان و اسلواکی، اعلام کردند که مایل به پذیرش این روش پرداخت هستند. کرملین همچنین اشاره کرد که در آینده، تمام کالا‌های روسیه باید به روبل پرداخت شود.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: ایتالیا روسیه واردات گاز طبیعی اتحادیه اروپا گاز طبیعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۹۹۵۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روسیه: با اعمال تحریم‌های احتمالی اروپا گاز گران‌تر می‌شود

سخنگوی دولت روسیه در گفتگو با خبرنگاران تأکید کرد که تحریم‌های احتمالی اتحادیه اروپا علیه صادرات ال‌ان‌جی این کشور مظهر "رقابت ناعادلانه و غیرقانونی" است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری تاس، دمیتری پسکوف، سخنگوی دولت روسیه در گفتگو با خبرنگاران تأکید کرد که تحریم‌های احتمالی اتحادیه اروپا علیه صادرات ال‌ان‌جی این کشور مظهر "رقابت ناعادلانه و غیرقانونی" است.

وی گفت: باید دید چه تعاریفی انجام خواهد شد، چه محدودیت هایی به ویژه… اعمال می شود.

پسکوف افزود: در واقع، تلاش‌ها برای بیرون راندن روسیه از بازارهای انرژی ادامه دارد؛ البته تغییر به سمت بازارهای گران‌تر قبل از هر چیز برای ایالات متحده و برخی کشورهای دیگر سودآور است.

بزرگ‌ترین میدان گازی اروپا تعطیل شداحتمال خروج توتال از پروژه ال‌ان‌جی روسیه

سخنگوی دولت روسیه در ادامه گفت: برای مصرف‌کنندگان نهایی وعمدتاً بخش‌های صنعتی اروپا، این (تحریم‌ها) به معنای گاز گرانتر خواهد بود.

وی تصریح کرد: بدیهی است که ما به دنبال راه هایی برای عبور از این موانع غیرقانونی خواهیم بود؛ این یک رقابت ناعادلانه و غیرقانونی است.

بلومبرگ پیشتر به نقل از منابع خود اعلام کرده بود که اتحادیه اروپا در حال بررسی اعمال ممنوعیت صادرات مجدد گاز ال‌ان‌جی روسیه از طریق بنادر اروپایی به کشورهای ثالث به عنوان بخشی از پیش نویس چهاردهمین بسته تحریم های ضد روسیه است. هرچند که اتحادیه اروپا قصد ندارد کشورهای عضو را از خرید آن برای استفاده در قلمرو خود منع کند.

پیش از این، مدیرعامل غول انرژی فرانسه یعنی شرکت توتال نیز طی اظهاراتی اعلام کرده بود که اگر اتحادیه اروپا تحریم‌هایی را علیه عرضه گاز طبیعی مایع (LNG) روسیه اعمال کند، این شرکت از بند فورس ماژور در قرارداد پروژه ال‌ان‌جی یامال استفاده خواهد کرد و از آن خارج خواهد شد.

قیمت گاز در اروپا پس از جنگ اوکراین و کاهش شدید واردات این محصول از روسیه در سال 2022، به شدت افزایش یافت.

در پی افزایش شدید قیمت گاز که باعث شد مصرف کنندگان و شرکت‌های اروپایی مجبور شوند در طول زمستان، مصرف خود را بسیار کاهش دهند، سیاستمداران اروپایی برای کنترل قیمت انرژی و تامین آن، تحت فشارهای شدیدی از سوی افکار عمومی قرار گرفتند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تصویب ممنوعیت واردات اورانیوم از روسیه در سنای آمریکا
  • خطر تحریم در واردات اتوبوس های جدید
  • واردات نفت هند از روسیه افزایش و از عربستان کاهش یافت
  • خطر تحریم در واردات اتوبوس‌های جدید/ تولیدکنندگان داخلی توان رفع نیاز شهر‌های کشور به اتوبوس را ندارند
  • آمریکا تحریم‌ها علیه ۱۰ بانک بزرگ روسیه را کاهش داد
  • اصابت موشک کره‌شمالی به اوکراین؟
  • دویچه‌وله: تحریم‌ها ناکارآمد است اما غرب ناچار است تحریم کند!
  • ادعای ناظران درباره اصابت موشک ساخت کره‌شمالی به خارکیف اوکراین
  • روسیه: با اعمال تحریم‌های احتمالی اروپا گاز گران‌تر می‌شود
  • چین معافیت تعرفه‌ای واردات محصولات آمریکایی را تمدید می‌کند